سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

بایگانی
نویسندگان

.

مواد لازم:


گوشت گوسفند با استخوان 250 گرم

 پیاز بزرگ، پوست کنده 1 عدد

 پیاز داغ 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

 برنج ایرانی یک‌دوم پیمانه

 بلغور گندم یک‌چهارم پیمانه

 عدس، نخود و لوبیا چیتی، پخته شده مجموعاً 2 پیمانه

 آب انار 1لیتر

 سبزی آش، پاک و خرد شده 500 گرم

 چغندر، نگینی خرد شده 1 عدد 

 انار دانه شده برای تزیین 1 پیمانه

نعناع خشک، روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :


پیاز را همراه فلفل با گوشت بپزید، زمان آخر پخت گوشت 1 تا 5/1 پیمانه آب داشته باشد. پیاز داغ را همراه با کمی روغن و زردچوبه و برنج و بلغور خیس شده از قبل، همراه با 4 پیمانه آب بپزید تا پخته و له شود و لعاب بیندازد، استخوان گوشت را بگیرید و گوشت را ریش‌ریش کنید و آن را همراه با برنج، بلغور، نخود، عدس، لوبیا چیتی، آب انار، نمک، فلفل و زردچوبه با 2 قاشق پیاز داغ و آب گوشت در قابلمه‌ای که گنجایش آش را داشته باشد بریزید و جوش آورید. سبزی آش را بعد از جوش آمدن آش همراه با چغندر اضافه کنید و آش را جا بیندازید و در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با نعناع داغ و چغندر پخته شده و کوفته ریزه و انار دانه شده تزیین کنید.


میتوانید چغندر رو حذف کنید و توی آش نریزید





نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">