سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

بایگانی
نویسندگان

طرز تهیه لواشک نارنکی


نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.

 یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.

نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.

زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.

نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.

سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاژ بگذارید تا خشک شود.

اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.

نظرات  (۱)

۱۰ آذر ۹۵ ، ۱۴:۴۹ مریم عنایت الهی فر
😋😍😋

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">