سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

بایگانی
نویسندگان

طرز تهیه نون خامه ای

مواد لازم :

نان خامه ای خانگی
تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
شکر یک ق سوپخوری
نمک یک پنسه
بکینگ یک چهارم ق چ
ارد یک پیمانه
اب یک پیمانه
کره 50 گرم

طرز تهیه :

ارد و نمک رو سه بار الک کنید و بزارید کنار.
اب. کره. شکر رو بزارید روی حرارت همین ک از کناره های ظرف اب شروع کرد ب حباب زدن ارد رو یکباره تو ظرف خالی کنید و شروع کنید هم زدن.
تا مثل چونه خمیر وسط ظرف جمع بشه.
خمیر رو از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک بشه ... و بکینگ رو بهش اضافه کنید.
تخم مرغ و وانیل رو با هم بزنید تا از لختگی در بیاد.
طی چهار مرحله تخم مرغ رو ب خمیر اضافه کنید و بین هر فاصله 30 ثانیه هم بزنید ...
فر رو از یک ربع قبل رو درجه 200 سانتیگراد روشن کنید ....
ته سینی کاغذ روغنی پهن کنید مواد رو داخل قیف بریزید و با ماسوره درشت شکوفه بزنید.
بزارید توی فر ب مدت نیم ساعت ...
دو دقیقه هم بزارید روش گریل بشه ...
بعد از سرد شدن نون خامه ای ها توش رو از خامه فرم گرفته پرکنید بزارید تو یخچال دو ساعت خودشو بگیره سپس سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">