سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

سبزنامه

با ما همیشه بروز باشید

بایگانی
نویسندگان


Image result for ‫کیک مرغ‬‎

مواد لازم :

قارچ  750 گرم
سینه مرغ 500 گرم
آب 2 پیمانه
خامه ترش ½ پیمانه
پیاز 1 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق سوپ خوری

شوید تازه مقداری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

    در تابه گودی، کره را آب کنید.
    پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و 3 دقیقه با شعله کم تفت دهید تا طلایی شود.
    سینه مرغ را به قطعات کوچک (3 سانتی متری) تقسیم کنید. آن ها را درون پیاز با شعله کم تفت دهید تا زمانیکه از حالت صورتی رنگ دربیایند.
    قارچ‎ ها را خرد کنید و درون تابه بریزید تا آب آن ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.
    در یک کاسه کوچک، خامه ترش را با آرد مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید.
    آب، نمک و فلفل را اضافه کرده، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد با شعله کم تا 30 دقیقه آهسته بجوشد.
    پس از این زمان و وقتی خوراک به غلظت مناسب رسید، شوید تازه و خرد شده را اضافه کنید و غذا را گرم سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">